Mosógél

Univerzális Mosógél

Színes és fehér ruhák mosásához egyaránt alkalmazható. A legmakacsabb szennyeződéseket is eltávolítja. Az optimális eredmény elérése érdekében kérjük, hogy mindig tartsa be a ruhagyártók ajánlásait, különösen a javasolt mosási hőmérsékletet. A színüket eresztő textileket külön mossa. Selyem és gyapjú textíliák mosására a termék nem alkalmas. A víz keménységétől, a szennyezettség mértékétől , illetve a mosni kívánt anyagok súlyától függően 34 ml – 102 ml mosószerre van szükség mosásonként. A pontos mennyiség meghatározásához, kérjük vegye figyelembe a termék címkéjén, a táblázatban feltüntetett értékeket. A kedvező mosószer mennyiség a mosószer kiváló minőségének köszönhető. Tegyen egy próbát a Fully-val, nem fog csalódni benne.


Figyelmeztetés

Gyermekektől elzárva tartandó. Bőrirritáló hatású. Súlyos szemirritációt okoz. Szemvédő használata kötelező. Bőrre kerülés esetén: lemosás bő vízzel. Szembe kerülés esetén: több percen át tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el, orvosi ellátást kell kérni. Lenyelés esetén: száj kiöblítése. TILOS hánytatni. Azonnal forduljon Toxikológiai Központhoz vagy orvoshoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa magánál a termék flakonját vagy címkéjét.Összetevők

(HU) 15-30 % nemionos felületaktív anyagok, anionos felületaktív anyagok / 5-15 % szappan / < 5 % foszfonát, zeolit / optikai fehérítő / enzimek / illatanyagok (Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Citronellol, Hexyl Cinnamal).


Forgalmazó

Nazorex Hungary Kft. ,
2161, Csomád, Kossuth Lajos utca 79.,
Tel.: +36- 30/791-7075,
E-mail: titkarsag@nazorex.hu